Menu

Inspiratie & business retraites

Modern AfriQa stelt zich ten doel culturele evenementen en activiteiten te organiseren, die bijdragen aan culturele uitwisseling en het vieren van de diversiteit van Afrikaanse culturen. Er worden events georganiseerd en geprogrammeerd ter bevordering van de uitwisseling en verbinding tussen Afrika en haar diaspora. Door samen te werken met bestaande gemeenschappen en organisaties, kunnen events en programma’s ontwikkeld worden waar werelden samen kunnen komen. Vanuit een inclusieve en respectvolle benadering kunnen binnen de kunst, muziek, taal, mode en verschillende keukens kruisbestuiving plaatsvinden. Het doel is altijd om te inspireren, empoweren en een positief perspectief en narratief te creëren. 

Daarnaast kunnen ook events die meer gericht zijn op business en ondernemen d.m.v. conferenties, lezingen en inspiratie retraites georganiseerd worden. Zo kunnen culturele en zakelijke elementen elkaar ook ontmoeten binnen de diverse events. 

Heb je een gedeelde visie en zie je samenwerkingsmogelijkheden, stuur dan een mail naar info@modernafriqa.com. Houdt de agenda in de gaten en sluit je aan bij de Qommunity om op de hoogte te blijven. Meld je vrijblijvend aan en blijf in contact via deze link. 

Ervaar samen met Modern AfriQa

Houdt de agenda in de gaten en sluit je aan bij de Qommunity om op de hoogte te blijven. Meld je vrijblijvend aan en blijf in contact via deze link. 

Bekijk onze

Lees meer over

© Modern Afriqa. All Right Reserved.